Dakbedekking in Arnhem en omgeving

dakbedekking-nijmegen

Dakbedekking

Zinkwerk dakbedekking is ons vak en onze specialiteit. Of u nu een nieuwe dakbedekking wilt voor toepassing in klassieke of moderne architectuur, of het nu het dak van uw bedrijfspand of het dak van uw woning betreft.
A&S verzorgt degelijke oplossingen in combinatie met een onberispelijke kwaliteit van de door ons gebruikte materialen. Bij ons krijgt u de juiste adviezen en een sterk team van vakkundige medewerkers.
 
Omdat dakbedekking in zink in het verleden vaak werd toegepast, hebben wij inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd op het gebied van renovatie en onderhoud van monumentale panden.
 
 
MEER WETEN OVER ONZE DAKBEDEKKING?

Dakgoot reparatie Arnhem

Hemelwater afvoeren

A&S realiseert, onderhoudt en repareert met zorg uw hemelwaterafvoer van A tot Z. Of het nu gaat om dakgoten, vergaarbakken of afvoer.
Met ruim 20 jaar ervaring, realiseren wij uw inpandige of uitpandige dakgoten en afvoer, desgewenst in klassieke, moderne of gecombineerde stijl. Wij gebruiken geen onderdelen die niet bij de stijl van uw woning of bedrijfspand passen en beheersen zowel moderne als klassieke technieken.


 
MEER INFORMATIE OVER ONZE HWA?
 
 
hemelwaterafvoer-arnhem

Have Discussions

Talk about what matters to your team and stay in the loop with comments and activity.

daklood-herstel-arnhem

daklood-windveren-arnhem

Daklood & Windveren

Vooral met betrekking tot daklood en windveren wordt vaak gedacht: "Als het maar werkt". Nou, nièt bij A&S... Wij houden van strak, namelijk! 
Als u op zoek bent naar een perfectionist die niet kan leven met een slordige afwerking van aangebracht daklood of een scheef geplaatste windveer, dan bent u bij A&S aan het juiste adres!
 
 
MEER WETEN OVER DAKLOOD & WINDVEREN?