Over A&S

Na 14 jaar in dienstverband ruime ervaring opgedaan te hebben
op alle relevante gebieden in de branche, begon Arno Smit
met een voorliefde voor zinkwerk dakafwerking 
zijn eigen loodgieters- & installatiebedrijf op 1 november 2007.
over-anz

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor groot en klein onderhoud op het gebied van zinkwerk en aanverwante dakafwerking voor zowel woningen, als appartementen-complexen en bedrijfsgebouwen.

A&S zinkwerk is een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf voor montage en solderen van zinken dakgoten, deklijsten, dakjes e.d. in de regio Arnhem, overig Gelderland en omgeving. Hoekafwerkingen, details en soldeerwerk worden in eigen werkplaats gemaakt of voorbereid. Met ruim 20 jaar ervaring voeren wij zowel nieuw als renovatiewerkzaamheden vakkundig voor u uit.


Meer weten?

Sample Image

Cultuur & Bedrijfswaarden

  • Houd het simpel

    De beste ideeën zijn vaak heel simpel. Eenvoudige oplossingen is waar we bij A&S ook naar zoeken, want eenvoudige oplossingen zijn vaak doeltreffend en kosten-efficiënt. 

  • Kwaliteit boven Kwantiteit

    Bij A&S beleven we graag veel plezier aan ons werk en dat gaat natuurlijk niet als ons werk draait om uren schrijven.  We werken alleen met goede materialen, we letten op de overlast en leveren een product dat we zelf thuis ook zouden gebruiken.

  • Mensenwerk

    Wij leveren hoogwaardig werk tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. We letten in het bijzonder op hoe u onze dienstverlening ervaart, maar ook bij ons wordt er wel eens een foutje gemaakt. We zoeken dan geen uitvlucht, maar erkennen het probleem en lossen het alsnog voor u op!

Sample Image